Intrebari si raspunsuri frecvente!

1. Cine este candidatul optim pentru tratamentul cu fire resorbabile ftc?

Candidatul optim poate fi orice persoana de sex feminin sau masculin careia a inceput sa-i apara primele riduri de memorie, sa i se accentueze santurile naso labiale, sa piarda volum si sa apara laxitatea pielii la nivelul fetei, liniei mandibulare sau a gatului .

2. Care sunt zonele recomandate a fi tratate cu fire resorbabile ftc?

Zonele sunt: fata, santurile naso labiale, linia mandibulara, gusa, ridurile din coltul ochilor(laba gastii), precum si orice zona cu lipsa de volum de la nivelul fetei la nivelul corpului brate, coapse, abdomen.

3. Se poate combina tratamentul ftc cu fire resorbabile cu alte tratamente estetice?

Da, se poate combina si ele se completeaza reciproc (efect sinergic) deci efectul terapeutic pozitiv creste se poate combina cu botox, prp (tratamentul dracula cu cel), tratamentul cu celulu stem nediferentiate, laser co2 fractional, mezoterapie, fillere cu acid hialuronic.

4. Cine poate efectua acest tratament?

Tratamentul poate fi efectuat doar de medici care au absolvit cu succes toate nivelele cursurilor destinate pentru aplicarea tratamentului cu fire resorbabile ftc.

5. Cat timp se mentine rezultatil obtinut?

Depinde de starea in care a venit initial pacientul, de mesajul genetic al pacientului, de stilul de viata ,de numarul de fire introduse. In mod normal rezultatele obtinute se mentin pina la 16 luni dar daca se repeta tratamentul dupa 6 luni rezultatele se pot mentine pina la 2,5 ani.

6. Care sunt posibilele efecte adverse?

Tratamentul ftc este un tratament foarte sigur, complicatiile post tratament fiind extrem de rare. Complicatiile posibile includ umflatura si roseata minima la nivelul zonei tratate. Totodata pacientul poate simti in primele zile post tratament o senzatie usoara de intindere, ridicare la nivelul fetei. Acete senzatii dispar in scurt timp